Dakreiniging

laat met regelmaat uw dak reinigen om schimmels uit te sluiten

Binnen 2 uur op locatie

Gratis dakinspectie

Meer dan 10 jaar dakspecialist

Vrijblijvend keuringsrapport

Bespaar jaarlijkse dak kosten

Waarom dakreiniging met regelmaat nodig is

Het tijdig reinigen van uw dak zorgt ervoor dat mossen en algen geen kans hebben. Natuurlijk verschilt de prijs voor het reinigen van een dak per bedrijf wat dakreiniging aanbiedt. Het dak wordt door middel van reiniging weer teruggebracht in nieuwstaat. Voor de reiniging zal het dak reinigingsbedrijf gebruik maken van een hogedrukspuit of schuim. Om het dak een langere levensduur te geven is het belangrijk het dak goed te laten reinigen als er zich tekenen van mos en algen of andere viezigheid voordoen.

Wat zijn de verschillen tussen dakreiniging met de hogedrukspuit en dakschuim?

De meeste dakreinigings bedrijven werken met een hogedrukspuit om het vuil van de daken te verwijderen. Echter zijn er ook bedrijven die een behandeling met dakschuim aanbieden. Dakschuim is aan te raden bij daken met lichte tot zware beschadigingen. Kwetsbare dakpannen worden door middel van het schuim met lage druk schoongespoten. Daarentegen is een behandeling met dakschuim redelijk prijzig in vergelijking met de hogedrukspuit.

Het materiaal van de dakpannen bepaald welke reinigingsmethode het meest geschikt is. Leien zijn vrij kwetsbaar en vereisen dus een lagere druk. Een dak van PVC of golfplaten daarentegen kan prima gereinigd worden met een hogere druk.

Binnen één dag uw dak laten reinigen

Bent u onzeker of de staat van uw dak nog goed is en wilt u hier direct professionele hulp en ondersteuning bij? Wij regelen het voor u.

Bel naar 085 - 0470172 of stuur een e-mail naar info@dakkeuring.nl
U krijgt dezelfde werkdag nog een reactie van ons

Een dak reinigen: het verschil is aanzienlijk

Wil je je huis er beter uit laten zien van de buitenkant? Dan is een reinigings behandeling zeker op zijn plaats. Een net aanzicht van de buitenkant geeft meteen een fijn gevoel en laat eventuele bezoekers en passanten zien hoe net uw huis daadwerkelijk kan zijn. Uw dakpannen laten reinigen is de snelste manier om uw huis weer als nieuw te laten tonen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw daken te laten coaten. Er wordt dan een beschermlaagje aangebracht over uw dakpannen. Deze coat laag zorgt ervoor dat vocht en lucht van buitenaf geen kans meer hebben om uw dakpannen aan te tasten met algen of mossen. Na het aanbrengen van de coatlaag zijn uw daken winter-proof, en kan geen

 sneeuw, regen of hagel meer schade aanrichten. Het is wel aan te raden om voordat deze coat laag aangebracht wordt eerst uw dak geheel te laten reinigen. Een andere optie is om uw dak te laten impregneren. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat uw daken waterafstotend zijn, glansloos en dat vuil zich minder goed kan hechten aan de daken. Ook bij impregneren geldt dat het dak eerst gereinigd dient te worden voordat het impregneermiddel kan worden aangebracht.

GRATIS Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Heeft u een vraag?