Daklekkage

Wij kunnen in één dag uw daklekkage repareren

Binnen 2 uur op locatie

Gratis dakinspectie

Meer dan 10 jaar dakspecialist

Vrijblijvend keuringsrapport

Bespaar jaarlijkse dak kosten

Voorkom een daklekkage voordat het te laat is

Daklekkage zorgt voor veel ongemak. Je zult het waarschijnlijk pas merken als het te laat is; en je water op de vloer ziet lekken. Echter is het water dat je op de vloer ziet lekken niet de grootste boosdoener. De grootste boosdoener is het water dat water schade aanricht op de muren. Het is niet altijd even zichtbaar, maar kan op de lange termijn voor ernstige schimmelvorming zorgen. Daarbij is het van uiterst belang dat een daklekkage goed verholpen wordt. Bij een slechte dak reparatie is het slechts een kwestie van tijd voordat de lekkage zich weer voor zal doen.

Lekkage aan uw dak laten repareren?

Om een lekkage aan uw dak te laten repareren dien je een professional in te huren om de daklekkage op te sporen. Vervolgens is het de vraag of wij uw dak kunnen herstellen of dat er een dakrenovatie nodig is.

Bij een dakherstel ben je goedkoper uit, maar in vele gevallen is er meer aan de hand met je dakbedekking en is een dakherstelling niet toereikend. Is het een relatief makkelijk te verhelpen probleem zoals: kapotte dakpannen of een kleine lek in een plat dak? Dan is een dakherstel toereikend. De kapotte dakpannen zullen dan vervangen worden of het lek zal ter plekke gedicht worden met vloeibare dakbedekking.

Is het probleem iets groter? Dan zul je iets meer moeten spenderen aan een volledige dakrenovatie. Bij een dakrenovatie wordt je dak constructie volledig nagekeken en aangepakt. Wij voeren eerst een dakinspectie uit om de staat van jouw dak te beoordelen. Vervolgens krijgt u van ons een advies om de daklekkage op te lossen.

In één dag uw daklekkage laten repareren

Wilt u een daklekkage zo snel mogelijk aanpakken met directe professionele hulp en ondersteuning daarbij? Wij regelen het voor u.

Bel naar 085 - 0470172 of stuur een e-mail naar info@dakkeuring.nl
U krijgt dezelfde werkdag nog een reactie van ons

Met spoed een daklekkage laten repareren?

Wij zijn binnen 2 uur op locatie in heel Nederland voor een gratis dakinspectie en kunnen met spoed een daklekkage repareren.

Het is algemeen bekend dat de voornaamste schade van dak lekkages te maken heeft met schimmelvorming. Niet alle schimmels zijn even zichtbaar, maar ze tasten evengoed je muren én je gezondheid aan. Schimmels kunnen zorgen voor keelpijn en problemen bij de ademhaling. Verder trekken de schimmels ook nog eens ongedierte aan. Een paar vervelende soorten uit dit rijtje zijn: muizen, ratten, zilvervisjes, insecten en huisstofmijt. Natuurlijk is dit ongedierte in je leefomgeving niet wenselijk en zal dit wederom invloed hebben op je gezondheid.

Een ander zeer gevaarlijk en voor veel mensen onbekend risico van schimmels is het vrijkomen van formaldehyde. Dit is een giftig gas wat bij blootstelling aan te veel vocht vrij kan komen. 

Formaldehyde zit in veel materialen verwerkt: in keukens, gordijnen en sommige meubels. Onthoudt dus goed dat het belangrijk is om bij het opmerken van ook maar de kleinste lekkage gelijk groot alarm te slaan. Kom in actie en laat een dakinspectie uitvoeren. Stel het niet langer uit en laat een vakman -of vrouw uitzoeken hoe de lekkage het beste opgelost kan worden. Zo voorkom je schimmelvorming en vervelende hoge kosten. Beter voorkomen dan genezen is in deze situatie zeker van toepassing.

GRATIS Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Heeft u een vraag?