Dakinspectie

Voorkom nare lekkages met een gratis dakinspectie

Binnen 2 uur op locatie

Gratis dakinspectie

Meer dan 10 jaar dakspecialist

Vrijblijvend keuringsrapport

Bespaar jaarlijkse dak kosten

Bescherm uw dak tegen escalerende schades

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Binnen 2 uur is er een medewerker op uw locatie om te controleren wat de staat van uw dak is. Zo kunt u erachter komen of u een hellend of plat dak hebt. Dit is handig om te weten, omdat het meer inzicht geeft in de kans op potentiële lekkages. Zo kunnen dakpannen verschuiven of beschadigen door de kracht van de kracht van de wind.

Ook mos en vuil kunnen hun uitwerking hebben op uw dakbedekking. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat de muren in het huis aangetast raken. Dit wilt u natuurlijk niet hebben, daarom is het verstandig om uw daken gratis door ons te laten inspecteren.

Hoe vaak moet ik mijn dak laten inspecteren en wie kan deze dakinspectie het beste uitvoeren?

De vraag hoe vaak u een dakinspectie moet laten uitvoeren wordt door verschillende partijen anders beantwoord. Het is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden, de kwaliteit van uw dakbedekking en het soort dak dat je hebt. Het meest voorkomende antwoord op deze vraag is eens per jaar. Dan weet je zeker dat je geen risico loopt op lekkages. Voorkomen is bij deze vuistregel beter dan genezen.

Daarnaast mocht het zo ver zijn dat er sprake is van een daklekkage kan dat hoge financiële kosten met zich meebrengen. Mocht dat helpen kunt u een vast moment plannen in uw jaarkalender waarop u één van onze dak-inspecteurs uw daken laat controleren. In de herfst en winter zijn uw daken het meest aan slijtage onderhevig, dus bijvoorbeeld maart of april zouden twee goede maanden zijn om aan te houden voor de jaarlijkse dakinspectie.

Wilt u een gratis dakcontrole laten uitvoeren?

Bent u onzeker of de staat van uw dak nog goed is en wilt u hier direct professionele hulp en ondersteuning bij? Wij regelen het voor u.

Bel naar 085 - 0470172 of stuur een e-mail naar info@dakkeuring.nl
U krijgt dezelfde werkdag nog een reactie van ons

Welke dakschade is de meest voorkomende:
waar moet ik op letten?

De meest voorkomende dak schade ontstaat door weersinvloeden en wind. Het is daarom best logisch dat mocht het dak bekleed zijn met dakpannen, deze het meest gevoelig zijn voor dakschade. De dakpannen kunnen verschuiven door een harde windvlaag of poreus worden en scheurtjes vertonen door de warmte van de zon. Ook vorst laat zijn sporen na op dakpannen. Verder worden er vaak gebreken opgemerkt bij losse elementen zoals regenpijpen. De regenpijpen zijn dan beschadigd of verstopt geraakt. Een ander dak element wat geregeld gecontroleerd dient te worden is de schoorsteen.

Dus mocht u een schoorsteen hebben, vergeet die dan niet te laten inspecteren tijdens de dakinspectie. Laat alle materialen controleren op slijtage. Later zal u ons dankbaar zijn. Lees meer over schoorsteen reparatie.

Een dakinspectie om financiële tegenvallers te voorkomen

Mocht u nou van mening zijn dat een dakinspectie een grote financiële investering is, dan kunnen wij u vertellen dat het juist aanzienlijk in kosten scheelt om tijdig een inspectie te laten uitvoeren. Het probleem is dat de schade die niet op tijd opgemerkt wordt zich verergert en voor erg hoge kosten kan zorgen. Daarentegen is het uitvoeren van de dakinspectie bij ons geheel gratis. Het is dus altijd een win-win situatie. In het geval dat het dak beschadigd is en er de kans op lekkage is, bent u er op tijd bij, en zullen de kosten relatief meevallen. In het geval dat het dak nog in goede staat verkeerd, heeft u een gratis dakinspectie gehad ter geruststelling.

GRATIS Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Heeft u een vraag?